ZMĚNIT MÍSTO

Zpravodajský portál ZpravyExtra.cz

06.10.2015

PR článek

V dnešní době jsme doslova zaplaveni informacemi, valí se na nás ze všech stran a i když je k nim máme snadný přístup, je velmi těžké si mezi nimi vybrat relevantní a pravdivé. Informační revoluci přinesly bez debat vznik a následný rozvoj internetu, kde si však každý může napsat cokoliv, díky čemuž se jím šíří řada desinformací a zpráv tendenčních či poplašných. Lidé ovládající média se stávají nejvlivnějšími a nejbohatšími na planetě a často jsou zneužívána pro šíření jejich vlivu a zpráv šitých na míru dle jejich představ. V posledních měsících se na globálním poli často skloňuje i výraz „informační válka“. Nabízí se tedy otázka, kde v této „džungli“ najít informace objektivní?

S cílem poskytnout čtenářům objektivní a nezkreslené informace vznikl v roce 2013, s mottem „Nezastaví nás žádná brána ožehavého tématu“, zpravodajský portál ZpravyExtra.cz. Za tímto projektem stojí Roman Mach a Jiří Berec, kteří v něm zúročují své mediální zkušenosti a vedou tým redaktorů a fotografů z celé České republiky. Síť zpravodajů se stále rozrůstá a garantuje rychlý přísun aktuálních informací ze všech koutů domova i ze světa.

Články se na portálu dělí přehledně podle kategorií z domova, světa, politiky, financí, krimi zpráv, informací o dopravě, požárech, počasí, ze sportu, kultury a další. Na první pohled je jasné, že nabízí kompletní zpravodajský servis. V úvodu naleznete zprávy nejnovější, nebo si na mapce můžete vybrat pouze ty z Vašeho kraje. Zpravodajský speciál pak sdružuje tématické články k aktuálním velkým událostem a kauzám. Pokud se budete chtít odreagovat od zpravodajství a dozvědět se něco zajímavého pro všední den, tak jistě osloví tématický magazín pro ženy a muže nebo třeba horoskop. A stanete-li se svědky nevšední události, nebo máte tip na jiný zajímavý článek, neváhejte a kontaktujte písemně nebo telefonicky redakci, krom toho, že se tak sami můžete podílet na informování ostatních v okolí, na Vás může čekat i finanční odměna.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu