ZMĚNIT MÍSTO

Připravte se na další sychravý týden

19.10.2015

Po šedivém víkendu se zdá, že v nadcházejícím týdnu bude tento trend pokračovat. Dále nás čeká oblačná a zatažená obloha doprovázená deštěm, teploty by však neměly klesat pod bod mrazu, jako v počátku minulého týdne, kdy na mnoha místech padaly rekordy. V závěru týdne nás ale čeká o něco příjemnější počasí, kdy se společně s ustupujícími srážkami mírně oteplí.

Pondělí se ohlásí na většině území oblačnou až zataženou oblohou s deštěm, intenzivnějším na jihu a jihovýchodě, nad 1000 m sněžení. Ráno místy mlhy. Noční teploty 7-3 ºC, denní maxima 5-10 ºC, na jihu Moravy místy až 12 ºC. Mírný severovýchodní vítr 2-6 m/s.

Na úterý očekávejte převážně zataženo s přeháňkami, ve vyšších polohách sněhovými. V noci oproti pondělí o jeden stupeň méně 6-2 ºC, přes den potom 7-11 ºC. Vítr mírný severozápadní 2-5 m/s.

V polovině pracovního týdne obloha opět oblačná až zatažená s přeháňkami, nad 900 m sněhovými. Nejnižší noční teploty 7-3 ºC a denní kopírující den předcházející 7-11 ºC. Mírný severozápadní až západní vítr 2-6 m/s.

Čtvrtek se ponese ve stejném duchu, tedy oblačný a zatažený s přeháňkami a noční teplotou v rozmezí 6-2 ºC. Ale denní teploty již zaznamenají vzestupnou tendenci a to na 8-12 ºC a na některých místech dojde k postupnému ubývání oblačnosti, které bude pokračovat i v pátek a o víkendu, pro který předpovídáme polojasnou oblohu a 9-14 ºC. Méně srážek a podobné teploty očekáváme až do konce října.


JB slunecno.cz

 

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu