ZMĚNIT MÍSTO

Po slunečné sobotě nás čeká zamračený týden

23.10.2015

V průběhu pátku se začne vyjasňovat a sobota nás přivítá chladným ránem, přes den pak na většině území polojasnou nebo jasnou oblohou s velmi příjemnými teplotami, místy až 17 °C. Neděle ale přinese opět oblačnost a pod mrakem zůstane až do posledních říjnových dnů. Zítra tedy bude ideální den na výlet do lesa a sběr hub, kterým se po deštivých dnech daří a snaží se dohnat letošní slabou houbařskou sezónu.

Páteční, po ránu zatažená nebo oblačná obloha, se začne od severozápadu postupně vyjasňovat a po zbytek dne na většině území zůstane polojasná. Ojediněle se objeví slabý déšť a mrholení. Denní maxima až 14 °C, na horách okolo 7 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3-7 m/s.

Sobotní ráno se na většině území zahalí mlhou. Noční jasná až polojasná obloha dá rtuti teploměru klesnout k bodu mrazu (4-0 °C). Přes den se maxima v místech s jasnou a polojasnou oblohou vyšplhají na 12-17 °C. Ve večerních hodinách od západu přibývání oblačnosti. Vítr zpočátku slabý proměnlivý, později jihovýchodní 1-4 m/s.

V noci na neděli se opět zatáhne s nejnižšími nočními teplotami v rozmezí
6-2 °C. Zataženou oblohu přes den místy doprovodí mrholení nebo slabý déšť. Teploty přes den budou kolísat mezi 7-14 °C. Mírný západní vítr 2-5 m/s.

Pondělí nás přivítá oblačnou, místy polojasnou oblohou. Ráno se mohou objevit ojediněle mlhy. Noční teploty mohou klesnout opět k nule a denní maxima se budou lišit podle oblohy, v místech se zataženou 7-10 °C, s jasnou se pak mohou vyšplhat až ke 14 °C.

V dalších dnech nás čeká oblačno až zataženo, ojediněle polojasno. Beze srážek, ojediněle mrholení a v druhé polovině týdne mlhy.


JB slunecno.cz

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu