ZMĚNIT MÍSTO

Poslední říjnový týden zahalený v mlze

26.10.2015

Nadcházející týden nás bude provázet šedivá obloha a četné mlhy. Srážky předpovídáme ojediněle a především formou mrholení, takže deštníky nechte klidně ležet doma. Sluneční paprsky zalijí hřebeny hor, ojediněle se polojasná obloha může ukázat i v nižších polohách.

Pondělní oblačnou a zataženou oblohu doprovodí mlhy zatím pouze ojediněle. Noc přinese nejnižší teploty 6-2 °C, nejvyšší denní teploty okolo 7 °C na horách, na zbytku území potom 9-14 °C. Vítr mírný jihovýchodní až východní 2-5 m/s.

Úterý předpovídáme zatažené nízkou oblačností a četnější mlhy. Na horách a ojediněle na severovýchodě území polojasno. Teploty v noci od 7 °C až k nule v oblastech se sníženou oblačností. Nejvyšší denní teploty opět 9-14 °C, s tím že tepleji bude v severovýchodní a východní části. Mírný jihovýchodní vítr 3-7 m/s bude směrem na východ slábnout.

V polovině týdne zůstane obloha zatažená na většině území a mlhavo doprovodí místy mrholení. Na horách nadále polojasná až skoro jasná obloha. Nejnižší noční teploty 7-3 °C, maximální denní teploty se budou pohybovat v rozmezí
6-10 °C, na východní okraji republiky až 14 °C. Vítr opět mírný jihovýchodní
3-7 m/s, slábnoucí ve Slezsku a na severovýchodě Moravy.

Ke čtvrtečnímu pokračujícímu oblačnu a mlhám se místy přidá slabý déšť. Rtuť teploměru se v noci udrží mezi 8-4 °C, přes den potom nepřesáhne 12 °C. Slabý proměnlivý vítr 1-4 m/s.

Podobný trend prozatím očekáváme i v pátek a v průběhu příštího víkendu.


JB slunecno.cz

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu