ZMĚNIT MÍSTO

S jasnou oblohou přišly ranní mrazíky

03.11.2015

Společně s převládající jasnou oblohou došlo k mírnému ochlazení a probouzíme se do mrazivého rána. Včera i dnes na většina území klesly teploty pod bod mrazu. Oku lahodí pohled na jinovatku v jejíchž krystalech se lámou sluneční paprsky, ale řada řidičů, škrábajíce námrazu z oken automobilů, toto nadšení nesdílí.

Úterní obloha je opět jasná nebo skoro jasná, místy však může být zatažená nízkou oblačností. Po chladném ránu očekávejte denní maximální teploty v rozmezí 10-15 °C. Stále převládá slábnoucí jihovýchodní vítr 1-3 m/s.

Pro středeční noc a ráno předpovídáme zataženo s nízkou oblačností, místy skoro jasno. Noční teploty 3 až -2 °C. Ranní mlhy se vyskytnou pouze ojediněle a místy mohou namrzat. Zatažená nebo skoro jasná obloha se udrží i přes den a maxima přes den dosáhnou 9-14 °C. Vítr slabý proměnlivý do 3 m/s.

Noc na čtvrtek bude zatažená a mlhavá s teplotami 4-1 °C, lehce pod nulu se dostanou pouze v místech s malou oblačností. Přes den nás bude na většina území doprovázet oblačná až zatažená obloha. Maximální teploty opět 9-14 °C. Pokračující slabý proměnlivý vítr do 3 m/s.

V noci na pátek předpovídáme jasnější oblohu a teploty opět těsně pod nulou. Dopoledne potom přibývání oblačnosti a odpoledne již zataženo až oblačno s denními maximy 9-15 °C.


JB slunecno.cz

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu