ZMĚNIT MÍSTO

Hypotéka bez registru pomůže v těžké situaci

20.11.2015

PR článek
V dnešní době je stále snadnější dostat se do dluhové pasti a nekonečné spirály půjček, kdy lidé řeší jednu půjčku půjčkou další, bohužel zpravidla s ještě horšími podmínkami, čímž se navyšují měsíční splátky a postupuje to až do bodu, kdy již dlužník není schopný splácet tyto úvěry a nejčastěji končí až osobní bankrotem. Co dělat, když se vlastním nebo cizím zaviněním dostanete do této zdánlivě neřešitelné bezvýchodné situace?

Slovo zdánlivě bylo použité záměrně, jelikož se tu nabízí jednoduché řešení a tím je hypotéka bez registru. Ta Vám nezavře dveře před nosem jako v bankovním domu. Nevadí pokud již máte dluhy, záznam v registrech, nevyžaduje prokázání příjmů, ani jinak zdlouhavě neprověřuje bonitu, nezajímá jí věk a k jakému účelu peníze použijete. K tomu aby jste na ní dosáhli stačí pouze ručit nemovitostí, ať už Vaší nebo někoho třetího a zaslat alespoň čtyři fotografie, dvě venkovní a potom jednu z každé místnosti.

Tímto získáte částku rovnou až 70% ceny nemovitosti, se kterou snadno zkonsolidujete všechny Vaše stávající dluhy a místo stále se zvyšujících měsíčních splátek budete splácet pouze jednu nízkou jako v bance, protože splatnost hypotéčního úvěr bez registru je až 30 let. Pokud nad Vámi visí Damoklův meč, na dveře klepou věřitelé, nemáte v noci klidné spaní a především v případě nutnosti odvrácení dražby nemovitosti díky exekuci, jistě oceníte rychlé vyřízení hypotéky do 24 hodin. A když se díky konsolidaci a nízkým splátkám finanční situace vrátí do normálu jako před dluhovou spirálou, je samozřejmostí možnost bez sankcí hypotéku předčasně splatit. Obraťte se na zkušené profesionály, kteří Vám bezplatně pomohou najít optimální řešení situace, ještě dnes a opusťte začarovaný kruh dříve, než získá příliš rychlé obrátky.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu