ZMĚNIT MÍSTO

Chcete se dostat z dluhové pasti? Nebankovní hypotéka pomůže

24.12.2015

PR článek
Do kolotoče dluhů se dnes může dostat snadno každý, často stačí jediná půjčka, kterou lidé zpravidla řeší další a další, až do chvíle, kdy se situace vymkne kontrole. My Vám s naší hypotékou bez registru nabízíme jednoduché řešení finančních obtíží, nebo předejití jejich vzniku díky nevýhodné půjčce.

Hypotéka bez registru směle konkuruje americkým hypotékám v bance a to nejen nízkými sazbami a splátkami. Mimo ně nabízí i řadu dalších výhod. Hypotéka bez registru neřeší, zda jste vedeni v registrech dlužníků, zda máte exekuce a dokonce nemusíte dokládat Vaše příjmy. Dalšími přednostmi jsou absence poplatků předem, on-line schválení do 24 hodin a vyplacení prostředků do druhého dne od podpisu smlouvy, takto rychle Vám žádná banka hypotéku nevyřídí. Vyplácíme až 70% odhadní ceny nemovitosti. K tomu doba splatnosti až 30 let a předčasné splacení máte u nás bez sankcí. A v neposlední řadě Vás především neodmítneme, na rozdíl od bankovního domu.

Co k jejímu získání a vyřízení požadujeme? Vše co k vyřízení hypotéky bez registru potřebujete, je ručení nemovitostí, jejíž fotografie zašlete společně s žádostí o hypotéku. Postačí dvě fotografie z venku a po jedné z každé místnosti. Dál už je vše na nás. Můžeme Vám pomoci i v případě, že máte nemovitost v zástavě u banky, nebo má být předmětem dražby, pokud výše Vašich úvěrů a exekucí nepřesahuje 70% její odhadní ceny. V případě jakýchkoliv podobných a složitějších případů vyplňte prosím žádost a poté Vás kontaktují naši specialisté s rozborem a konkrétním návrhem řešení Vaší situace. Rádi Vám pomůžeme i s konsolidací dluhů a celkovým oddlužením.

Jak se získanými financemi naložíte, je čistě na Vás. Hypotéka bez registru, stejně jako americká, je oblíbená pro svoji bezúčelovost, tj. že jí lze využít opravdu na cokoliv. Mimo již výše zmíněného oddlužení, vyplacení dluhů a drahých zástav, také například na zpětný leasing nemovitostí, koupi nového auta, financování vzdělání dětí, na nákladnou dovolenou v exotické destinaci nebo investice do přestavby Vaší nemovitosti, která zvýší její hodnotu a díky níž získáte větší a příjemnější prostor pro život.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu