ZMĚNIT MÍSTO

Virtuální prohlídky Zoo

30.10.2020

V letošním roce musela být většina zoologických zahrad uzavřena z důvodů šíření koronaviru. Proto začala většina zahrad nabízet svým návštěvníkům alespoň virtuální prohlídky, díky kterým mají možnost z pohodlí domova sledovat některé pavilony s divokými zvířaty. Virtuální prohlídky Zoo nabízí na svých stránkách velké množství zoologických zahrad po celém světě včetně Zoo Praha a Brno.

Některé zoologické zahrady už nabízí virtuální prohlídky do pavilonů divoké zvěře delší dobu. Patří sem zejména velké americké a evropské zoologické zahrady, které omezily provoz z důvodu probíhající pandemie už na začátku roku. Z Českých zahrad nabízí virtuální prohlídky Zoo Praha, Brno, Ostrava i Jihlava.

Největší nabídku videí z mnoha pavilonů divoké zvěře nabízí na svém youtube kanále Zoologická zahrada hlavního města Prahy. Návštěvníci zde mají možnost prohlížet zvířata z několika stovek videí, mezi kterými nechybí ani na jaře narozená samice slona indického.

Součástí virtuálních prohlídek je i nahlédnutí do pavilonu žiraf, tapírů i plameňáků. Na webových stránkách Zoo Praha mají návštěvníci zároveň možnost sledovat každý den živ přenos z údolí slonů. V celém areálu je rozmístěno několik kamer, díky kterým je možné slony sledovat ze všech možných pohledů a přepínat si jednotlivé kamery.

Zoo Praha dále nabízí pohled na nově narozenou Kombu jižní a Kotuly veverovité. Všechny další zvířata máte možnost spatřit na youtube kanále zahrady, facebookovém profilu a webových stránkách. Momentálně nikdo neví, kdy budou zoologické zahrady znovu pro veřejnost otevřeny, proto neváhejte a prohlédněte si velké množství exotických zvířat prostřednictví virtuálních prohlídek.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu