ZMĚNIT MÍSTO

Práce jako ochránce oceánů

12.01.2022

Mezinárodní organizace Oceana se věnuje ochraně a obnově oceánů v globálním měřítku. Díky vědecky podloženými politickými kampaněmi provádí změny, kterými dosahuje měřitelných výsledků.

Od roku 2002, je součástí organizace Oceana projekt Ocean Law a také American Oceans Campaign založenou hercem a ekologem Tedem Dansonem. Cílem jeho projektu je rovněž efektivnější řešení otázky ochrany a obnovy světových oceánů.

Organizace Oceana za více než dvacet let svého působení ochránila více než 4,5 milionů kilometrů čtverečních mil oceánů. Díky stovkám politických vítězství se organizaci podařilo ochránit mořský život po celém světě. Jedním z pilířů Oceany je i zákaz rybolovu vlečnými sítěmi, ochrana želv před komerčním rybolovným zařízením a boj proti plastovému znečištění v oceánech.

Společnost Oceana vede řadu kampaní s cílem prokazatelně zvýšit početnost a biologickou rozmanitost oceánů. Kampaně zahrnují zastavení nebo omezení komerčního rybolovu v 29 zemích světa, které kontrolují více než 90 procent úlovku mořských plodů. Mezi tyto země patří především Belize, Brazílie, Chile, Mexiko, Peru, Filipíny, USA, Kanada a 27 evropských zemí.

Organizace nabízí i celou řadu pracovních příležitostí v mnoha zemích světa. Pokud byste se chtěli podílet na ochraně oceánů a sdílíte vášeň pro ochranu přírody, můžete navštívit webové stránky organizace Oceana a prohlédnout si aktuální nabídku pracovních příležitostí.

Jednou z takových nabídek je i zástupce v terénu okresu Toledo ve státě Belize. Nyní máte možnost se připojit k týmu profesionálů pracujících na ochraně mořské fauny. Náplní práce bude především navržení a implementace organizačních plánů s cílem ochrany mořských zdrojů Belize.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu