ZMĚNIT MÍSTO

Oprava databáze s předpovědí

04.10.2023

Omlouváme se všem uživatelům předpovědi Slunecno.cz, kteří nenašli pro svoje místo aktualizovanou předpověď, kdy výpadek předpovědi je pro většinu míst v databázi od 25.9.2023. Přitom nebyla narušena předpověď pro všechna města v České republice a je stále dostupná. Selhání způsobila chyba při vyhodnocení předpovědi pokrytí noční oblačnosti.

Počáteční chyba byla způsobena na lokaci Minsk-2254 https://maps.app.goo.gl/u1saEEG5m69YpotJA, která následně vyřadila aktualizace předpovědi pro všechna místa v databázi s ID větší nebo rovno 2254. Předpověď pro česká města touto chybou zasažena nebyla, dnes ale není aktualizovaná předpověď pro většinu českých obcí, městysů a rybníků. Problémové oblasti zasažené touto chybou, způsobující pád procesu aktualizace, jsou dočasně vyřazeny z databáze.

Tato chyba zároveň způsobila, že nebyly odeslány pravidelné newslettery s předpovědí počasí pro místa, která neměla data pro denní hodinovou předpověď.

Oprava databáze s předpovědí bude dokončena ve večerních hodinách. Proces aktualizace údajů byl již zahájen. Omlouváme za možné potíže a děkujeme za trpělivost.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu