ZMĚNIT MÍSTO

Týdenní předpověď počasí v Česku 23.7.-30.7.2024

22.07.2024

V pondělí se přes naše území přeženou bouřky, které se budou vyskytovat hlavně na západě země v odpoledních a večerních hodinách. Vydatnější srážky lze očekávat pouze lokálně zejména ve vyšších polohách. Rtuť teploměru se vyhoupne na jižní Moravě místy až na 32 stupňů Celsia. Ještě v úterý počítejte s teplotami kolem 28 stupňů Celsia, k výraznějšímu ochlazení dojde až ve středu v důsledku příchodu studené fronty. Příjemné teploty setrvají jen do konce pracovního týdne, o víkendu se opět oteplí a bude k nám proudit teplý vzduch od jihu.

V úterý bude na většině území oblačno nebo polojasno a ojediněle se mohou vyskytnou přeháňky a bouřky. V Čechách se budou noční teploty pohybovat kolem patnácti stupňů a na Moravě kolem devatenácti. Přes den bude na většině území kolem 25 až 28 stupňů Celsia.

V polovině pracovního týdne očekávejte příjemné denní teploty. V Čechách bude kolem 21 stupňů Celsia a na Moravě maximálně 25 stupňů Celsia. Po celý den bude oblačno až zataženo a lokálním výskytem dešťových srážek. Po celý den bude vát mírný vítr o rychlosti 4 až 6 metrů za sekundu.

Ve čtvrtek bude polojasno, ale na východě našeho území se mohou ještě vyskytnout přeháňky nebo mírné deště. V noci naměříte kolem patnácti stupňů a přes den počítejte s teplotami mezi dvaceti až pětadvaceti stupni Celsia.

V pátek už bude převážně polojasno a večer se obloha vyjasní úplně. Zatímco noční teploty mohou poklesnout i na deset stupňů Celsia, ty denní už se vyšplhají na jihu země až na 29 stupňů Celsia. V Čechách budou převládat denní teploty kolem 26 stupňů Celsia.

O víkendu bude jasno s výjimkou západních Čech, kde se mohou vyskytnout i bouřky. V důsledku přívalu teplého vzduchu z jihu se budou denní teploty pohybovat mezi 28 až 33 stupni Celsia. Tropické teploty nás budou provázet i v neděli, kdy se očekávají maxima kolem 33 stupňů Celsia.


Desktop verze webu Slunecno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno

Počasí Slunecno.cz


Sdílet


Počasí Slunečno
m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024 dodavatelé obsahu a
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.

Obsah je možné šířit podle CC BY 4.0

Vyhledávání | RSS | Impressum

Reklama | ePrivacy

Podmínky použití | Smluvní podmínky

Zásady transparentnosti | Porušení pravidel

Nastavení GDPR a personalizace

Počasí Slunecno.cz a logo Slunecno.cz
je ochranná známka ™

Stáhnout aplikaci na Google Play