ZMĚNIT MÍSTO

Týdenní předpověď počasí v Česku 31.7.-7.8.2024

30.07.2024

Příjemný začátek týdne od středy vystřídají tropické teploty, které se v Čechách dostanou až na 34 stupňů Celsia. Od čtvrtka se začne ochlazovat a na většině území se vyskytnou dešťové přeháňky i deště. Zbytek týdne bude ovlivněn postupující tlakovou výší s denními teplotami kolem 24 až 29 stupňů Celsia.

Ve středu bude na našem území jasno a počítejte s vysokými teplotami pohybujícími se od 30 do 34 stupňů Celsia. Vysoké teply budou panovat i v polohách nad tisíc metrů nad mořem. Noční teploty mohou poklesnout na 12 stupňů Celsia. Celý den bude vát mírný proměnlivý vítr o rychlosti dva až tři metry za sekundu.

Ve čtvrtek už bude postupně přibývat oblačnosti a od západu k nám budou přicházet dešťové srážky, které se postupně vyskytnou na většině území. Bouřky se vyskytnou převážně ve večerních hodinách na území Čech. Denní teploty budou na většině území kolem 28 stupňů Celsia, ale na jihu Moravy počítejte, že mohou teploty vyrůst až na 32 stupňů. V noci bude kolem patnácti až osmnácti stupňů Celsia.

Ke konci pracovního týdne bude obloha převážně zatažená a stejně jako ve čtvrtek se očekává mírný déšť a přeháňky na většině území. Bouřky se vyskytnou jen ojediněle. Po celý den nás budou provázet příjemné denní teploty mezi 20 až 27 stupni Celsia. Nejtepleji bude opět na jihu Moravy.

O víkendu bude převážně polojasno a místy i oblačno. Srážky a bouřky se vyskytnou pouze v jihozápadní polovině Čech. V sobotu i v neděli se setkáte s teplotami kolem 25 až 29 stupni Celsia. Po oba dny bude vát slabý severozápadní vítr o rychlosti dva až čtyři metry za sekundu.


Desktop verze webu Slunecno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno

Počasí Slunecno.cz


Sdílet


Počasí Slunečno
m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024 dodavatelé obsahu a
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.

Obsah je možné šířit podle CC BY 4.0

Vyhledávání | RSS | Impressum

Reklama | ePrivacy

Podmínky použití | Smluvní podmínky

Zásady transparentnosti | Porušení pravidel

Nastavení GDPR a personalizace

Počasí Slunecno.cz a logo Slunecno.cz
je ochranná známka ™

Stáhnout aplikaci na Google Play