ZMĚNIT MÍSTO

Silnice ve Zlínském kraji dnes ráno místy namrzají, jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

10.12.2013

Zlín 10. prosince (ČTK) - Silnice ve Zlínském kraji dnes ráno místy namrzají, jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách druhé a třetí třídy na Vsetínsku navíc řidiči narazí na zbytky sněhu po pluhování. Vyplývá to z informací Ředitelství silnic a dálnic ČR.  

  Ostatní silnice v kraji jsou holé a mokré či vlhké. Cesty namrzají při poklesu teplot pod nulu. Teplota se v kraji ráno pohybovala od minus dvou do plus čtyř stupňů Celsia. Námraza hrozí nejvíce na Vsetínsku, kde bylo od minus dvou do plus jednoho stupně.
    Na možnost tvorby náledí a zmrazků upozorňují i meteorologové. Jejich výstraha ve Zlínském kraji platí až do dnešních 10:00. V regionu je nyní polojasno až zataženo, místy fouká slabý vítr. Během dne by podle předpovědi měla teplota stoupnout až na pět stupňů Celsia.

 

  Ústí nad Labem 10. prosince  - Silnice v Ústeckém kraji jsou dnes ráno sjízdné téměř bez omezení. Uzavřená zůstává jedna horská komunikace na Chomutovsku. Vyplývá to z informací silničářů. Teploty v kraji se v 6:00 pohybovaly od tří do sedmi stupňů Celsia. Po oblevě už není sníh ani na horských silnicích nižších tříd podle informací od krajských silničářů.
    Silnice jsou většinou mokré a holé. Uzavřená zůstává silnice II/223 z Měděnce na Chomutovsku do Loučné pod Klínovcem, devítikilometrový úsek je zavátý sněhem. S jeho zprovozněním silničáři v nejbližší době nepočítají.
    Podle meteorologů bude dnes oblačno až zataženo ojediněle se slabým deštěm nebo mrholením. Nejvyšší teploty vystoupí na čtyři až osm stupňů Celsia.

 


 

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu