ZMĚNIT MÍSTO

Na Žďársku si dnes řidiči musí dávat pozor na zmrazky

16.12.2013

Jihlava 16. prosince (ČTK) - Na Žďársku si dnes řidiči musí dávat pozor na zmrazky, které se mohou místy objevit na silnicích druhé a třetí třídy. Jízda tam podle silničářů vyžaduje zvýšenou opatrnost. Dopravu na Vysočině také komplikují nehody na 94. a 101. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. ČTK to řekla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

   Na Vysočině je většinou oblačno, beze srážek, vane slabý vítr. Silnice první třídy jsou vlhké a sjízdné bez omezení. Podle meteorologů se během dne v kraji mohou místy objevit mlhy, jinak bude polojasno až jasno. Nejvyšší denní teploty budou od nuly do čtyř stupňů, při slunečném počasí může být místy až šest stupňů Celsia.
    Krátce před 06:00 zkomplikovala dopravu na 94. kilometru D1 nehoda nákladního a osobního auta. Pro řidiče byl poté neprůjezdný levý jízdní pruh ve směru na Prahu a kolona vozidel dosáhla až sedmi kilometrů. Kolem 09:30 byly ale následky havárie odstraněny a kolona se rozjíždí. Další komplikace vznikly po nehodě nákladního auta a dodávky na 101. kilometru směrem na Prahu. "Nehoda je bez zranění, průjezd je možný jen po krajnici. Kilometrová kolona bude zřejmě dále narůstat," řekla mluvčí. Objízdné trasy nejsou stanoveny.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu