ZMĚNIT MÍSTO

Silničáři varují v Olomouckém kraji před hustou mlhou

20.02.2014

Olomouc 20. února (ČTK) - Silničáři dnes varují motoristy v Olomouckém kraji před hustou mlhou. Snížená viditelnost je především na celém Přerovsku, Šumpersku, místy s ní musejí počítat řidiči také na Olomoucku a Prostějovsku. Namrzání vozovek však nehrozí, teploty se drží nad nulou, vyplývá z informací Ředitelství silnic a dálnic.

    Špatná viditelnost je především na cestách Šumperska. "Je taková mlha, že i ptáci chodí pěšky. Cesty jsou jinak holé a vlhké, teploty se pohybují od minus jednoho do plus tří stupňů. Namrzání vozovek nehrozí," řekl dnes ČTK dispečer šumperské správy silnic. Před hustou mlhou varují i cestáři na Přerovsku. "Mlha je po celém okrese, proto hrozí nebezpečí. Řidiči by měli počítat se sníženou viditelností, mlha je poměrně dost hustá, uvidíme, co to udělá přes den," uvedl dispečer tamní správy. Teploty se podle něj pohybují kolem tří stupňů nad nulou.
    Cesty na Olomoucku a Prostějovsku jsou většinou holé a mokré, s mlhou musejí motoristé počítat jen místy. Na Jesenicku by dnes měli jet motoristé bez problémů, cesty jsou tam holé, suché a sjízdné bez potíží.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu