ZMĚNIT MÍSTO

Koupaliště v hradeckém kraji postupně zahajují letní sezonu

23.05.2014

Hradec Králové 23. května (ČTK) - Koupaliště v Královéhradeckém kraji postupně zahajují letní sezonu. Například v sobotu 24. května otevře plavecký areál v Jaroměři na Náchodsku. Už otevřené plovárny v kraji jsou zatím s návštěvností spokojené, vyplývá z vyjádření provozovatelů.

Například koupaliště Flošna v Hradci Králové, které je v provozu od úterý, navštívilo už více než tisíc lidí. "Zájem je opravu velký. První den přišlo 150 lidí, ve čtvrtek už 750," řekl dnes ČTK vedoucí Flošny Jan Konvalinka. Voda v bazénech má teplotu kolem 27 stupňů. "Zatím jsme se začátkem sezony spokojení, doufejme, že to vydrží," dodal Konvalinka.

Na zahájení sezony se připravují další areály, například koupaliště Bor v Třebechovicích pod Orebem na Královéhradecku otevře své brány pro milovníky vodních radovánek 1. června. Od 14. června začne sezona na koupališti v Chlumci nad Cidlinou, stejný dne plánuje zahájit sezonu také koupaliště v Trutnově. "Bude záležet na dalším vývoji počasí, v případě příznivého počasí je možné, že bychom sezonu zahájili i o týden dříve," řekl správce trutnovského koupaliště Antonín Peter.

V polovině června plánuje zahájit provoz také Jiráskovo koupaliště v Náchodě. "Zahájení provozu bude záležet na počasí, nyní provádíme přípravné práce, vodu do bazénu napustíme příští týden," řekl dnes ČTK Petr Hummler z náchodského koupaliště.

Plná verze webu Slunečno.cz

Provozovatel a kontakt

e-Privacy & GDPR

Hodnocení spokojenosti

Sdílejte Slunečno


m.Slunecno.cz

© 2010 - 2024
EVALUATE DYNAMICS s.r.o.
a dodavatelé obsahu